Komplex szolgáltatásaink keretén belül vállalunk teljeskörű generáltervezést minden típusú épület és építmény esetén. Fő tevékenységeink az épületgépészeti és építészeti tervezés.

Mindemellett vállalunk teljeskörű beruházás lebonyolítást, illetve épült energetikai vizsgálatot és tanúsítást is. Szakmérnökeinkkel kiegészülve komplett műszaki ellenőrzést, illetve tanácsadást is biztosítunk Megrendelőink részére.

ÉPÜLETGÉPÉSZET

Az épületgépészet feladata, hogy biztosítsa az épület használói számára a komfortérzetet, ivóvizet, a keletkező szennyvíz elvezetését, a megfelelő hőmérsékletet, a megfelelő minőségű és paraméterű levegőt.

Szolgáltatásainkon belül vállaljuk épületek teljeskörű épületgépészeti tervezését, legyen szó speciális vagy klasszikus kialakításokról.

Részletesebben

TERVEZÉS

ÉPÍTÉSZETI ÉS BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS - GENERÁLTERVEZÉS

Az építészeti és belsőépítészeti tervezés vagy tanácsadás nagyon összetett és szubjektív feladat. Amellett, hogy nagyon sok előírásnak és szabálynak kell megfelelni, minden esetben a Megrendelő elképzelésének megvalósítása, egy otthon vagy térérzet megteremtése a cél.

Részletesebben

PROJEKTMENEDZSMENT

BERUHÁZÁS LEBONYOLÍTÁS - PROJEKTMENEDZSMENT

A beruházás lebonyolító szakember küldetése az, hogy az elképzelt költség és időkereten belül úgy valósuljon meg a tervezett beruházás, hogy az minden megrendelői elvárásnak, vonatkozó szakmai és jogszabályi követelménynek teljes mértékben megfeleljen.

Részletesebben

ENERGETIKAI TANÚSÍTÁS

2008. június végén megjelent az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról szóló 176/2008. (VI. 30.) számú Kormányrendelet. A jogszabály Európai Uniós kötelezettség miatt készült, és más jogszabályokkal együtt azt a célt szolgálja, hogy az épületek kevesebb energiát fogyasszanak. Ennek eléréséhez az energetikai tanúsítvány egy eszköz, amely a lakás energetikai tulajdonságairól tájékoztat, valamint javaslatot tesz az energia megtakarítás lehetőségeire.

Részletesebben

TANÁCSADÁS

Cégünk vállalja megvétel előtti telkek akvizícióját, környezeti vizsgálatát. Meglévő épületek vizsgálatát, igény esetén műszeres vizsgálattal kiegészített felmérését.

Nagyon fontos, hogy egy adott telek esetében annak értékét nem csak elhelyezkedése, hanem fejlesztési lehetőségei is erősen befolyásolják. Sok esetben a beépíthetőség, közműellátottság és jogi kötelezettségek figyelmen kívül kerülnek.

Részletesebben

MŰSZAKI ELLENŐRZÉS

A műszaki ellenőr az a megbízható és profi szakember, aki az Ön megbízásából a kivitelezést folyamatosan ellenőrzi. Ő az a személy, akinél mindig van mérőszalag! Elnevezéséből adódóan a műszaki feladatokat és problémákat felügyeli annak érdekében, hogy a kivitelezés a terveknek megfelelően, műszakilag tökéletesen megvalósuljon.

Részletesebben