Bemutatkozás

Rohamosan fejlődő világunk nem mindennapi létesítményei és azok épületgépészeti elvárásai már a '90-es évek elején találkoztak egy fiatalos, környezettudatos és nem utolsósorban problémamegoldó gondolkodással.

Ennek eredményeképpen jött létre 2007-ben a BSE PLAN Épületgépészeti Mérnökiroda Kft. Szedlacsek József Tibor vezetésével.

Tervezéseink során minden esetben célunk fenntartani az egyensúlyt a környezettudatos tervezés és a költséghatékonyság között. Ezért törekszünk az épületgépészeti rendszerek pontos megtervezésére, a környezethatékonyság vizsgálatára, az új technológiák megismerésére és alkalmazására. Ezzel párhuzamosan természetesen használjuk a már jól bevált rendszerek és megoldásaik által nyújtotta lehetőségeket is.

A BSE Plan Épületgépészeti Mérnökiroda Kft. 2007 decemberében, a Building Service Engineering, azaz az Épületgépészeti Mérnöki tevékenység szellemében alakult magánvállalkozásként. Majd 2010 tavaszától profilunkat kibővítettük Építészeti és lebonyolítási tevékenységekkel is.

Ezzel mára elértük, hogy a BSE jelentése minden mérnöki tevékenységű területet lefed, melyek az építőiparhoz köthetőek.

 

Szolgáltatásaink egyaránt elérhetőek

 

Közintézmények és Állami Hivatalok Magánberuházók, vállalkozók illetve Kis- és nagyvállalatok Magánszemélyek

 

részére

 

Tevékenységünk minden esetben a Megrendelő valamint a Szakma iránti elhivatottságra és tiszteletre épül. Remélve, hogy így környezetünket is megóvhatjuk, miközben Megrendelőink komfortérzetét is biztosítjuk.

Legyen szó új épületről vagy felújításról, családi házról vagy ipari épületről, kereskedelmi létesítményről vagy vendéglátó ipari egységről Cégünk minden esetben törekszik a leghatékonyabb megoldást megkeresni a Megrendelő részére.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is üdvözölhetjük Megrendelőink között!

Vissza